Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z
Bekijk trailer

your_name_-_teaser_trailer_nl

Om deze video te bekijken moet je cookies accepteren klik hier

Your Name

Hij geldt als opkomende ster van de anime: Makoto Shinkai maakte met Your Name een meeslepend fantastische vertelling over het dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki. Na een meteorietenregen worden ze opeens wakker in elkaars lichaam. De ‘body swap teen romance’ is in Japan een daverende hit.

Magisch is het, vinden tieners Mitsuha en Taki; door op de gekste momenten in elkaars lichaam over te gaan leren ze elkaar op een unieke manier kennen, terwijl ze tegelijkertijd moeten reageren op hun omgeving die geen weet heeft van de ‘body switch’. De gevolgen zijn even hilarisch als vervreemdend, de wens om elkaar in het echt te ontmoeten groeit. Als er een gigantische meteoriet aan de hemel verschijnt, komen verwachtingen onder druk te staan. Zal een ramp de levens van Mitsuha en Taki vernietigen?

Your Name is de verbluffende vijfde lange film van regisseur Makoto Shinkai (1973), die ook werkzaam is als producent, cameraman, editor en mangastriptekenaar. Zijn animaties komen volledig digitaal tot stand en bewegen zich van hyperrealistische stadsgezichten, spectaculaire astrale magie en natuurrampen tot hallucinerende beelden in krijtpastel.

Shinkai’s portret van tienerliefde in een bovennatuurlijke wereld is lichtjes geïnspireerd op oude Japanse fabels, waarin het Shinto-geloof een belangrijke rol speelt. De film – door Variety omschreven als een  ‘endearingly loopy mix of time-travel, body-swap and disaster movie’ – beleefde zijn internationale première op het San Sebastián International Film Festival. In Japan had Your Name de hoogste recette over het jaar 2017. 

...prachtig...betoverend...Zowel het verhaal als de beelden weten daarbij emotioneel diep te raken. (****1/2 De Telegraaf)

...fraaie, bijzonder gedetailleerde animatie....ingenieus, gelaagd verhaal...genieten...spannend... (**** NRC Handelsblad) 

...Onweerstaanbaar romantisch...prachtig getekend... (**** VPRO/Cinema.nl) 

algemene informatie

openingstijden

ticketbalie:
zo t/m do: 10.00 - 22.00*

vrij & za: 10.00 - 23.00*

*afhankelijk van aanvang laatste voorstelling

tentoonstelling:
dagelijks: 10.00 - 19.00
vrij: 10.00 - 21.00


meer informatie

online prijzen

film
(NB! bij festivals of speciale voorstellingen kunnen deze prijzen afwijken)

regulier€10,-
reductie€8,50
vriend€7,50
kind t/m 11 jaar€7,50
Cineville, NFC, KNFGratis (mogelijk toeslag)
10 rittenkaart - alleen te koop aan onze kassa€80,-

tentoonstelling

regulier 

€10,-

reductie* 

€ 8,50

vriend**

€ 7,50

museumkaart 

Gratis

kinderen t/m 11 jaar 

Gratis

kinderen 12 t/m 18 jaar

€5,- 

CJP

€8,- 
Cinevillepas€ 8,-

combiticket expositie & film

€16,50
bereikbaarheid

EYE ligt direct tegenover station Amsterdam Centraal aan de overkant van het IJ en is gemakkelijk te bereiken met de gratis pont. Ook met de auto is EYE goed bereikbaar.
meer informatie

Helaas, de film waar je naar zoekt is niet meer te zien in EYE.
Maar als liefhebber van klassiekers, cult-, genre- en arthouse film raden we je aan om vooral even te kijken naar het huidige aanbod.
Programma a-z