Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten. Terras Eye Bar Restaurant en Eye Shop zijn wél geopend.

Lees meer
Sluit

HBO

Film is overal, maar waar kijk je eigenlijk naar? Als je verder kijkt, wat zie je dan? Laat je studenten verder kijken. Méér zien. Kom naar het enige filmmuseum in Nederland in het kader van de leraren- of kunstopleiding en ontdek alles over de magie van film, de kunst van het maken én de kunst van het kijken. Hieronder vind je ons aanbod voor het HBO. Een aantal programma's zijn op dit moment niet beschikbaar in verband met de richtlijnen van het RIVM.

Onze programma’s zijn zeer geschikt voor leraren in opleiding: ze bevorderen de deskundigheid op het gebied van film- en beeldgebruik in de klas. Voor studenten van kunstopleidingen bieden we rondleidingen bij onze actuele, spraakmakende tentoonstellingen op het raakvlak van film en andere kunsten.

© Mike Bink
© Mike Bink

Mocht je ons willen bezoeken, neem gerust contact met ons op via mail of telefoon: 020 7582 360. We bieden ook vrijblijvend advies over filmeducatie.

educatie@eyefilm.nl