Skip to content

Ontdek cinema

Ontrafel samen de geheimen van 125 jaar film tijdens deze interactieve rondleiding vol kijk- en doe-opdrachten. Verplaats je naar een bijzondere wereld bij het Green Screen en verwonder je over de honderden filmbeelden uit de collectie.

Film zoals we het nu kennen heeft een lange weg afgelegd. Hoe werd film vroeger gemaakt? Hoe werkt een greenscreen? Hoe zagen oude filmcamera’s eruit? Aan de hand van kijk- en doe-opdrachten krijgen leerlingen antwoorden op deze vragen. Ze gaan op ontdekkingstocht en worden zich bewust van de ontwikkeling die film heeft doorgemaakt.

Deze interactieve rondleiding is geschikt voor groep 5 t/m 8 van het speciaal basis onderwijs en voor alle groepen uit het speciaal voortgezet onderwijs.

Tip: Geef bij het boeken aan hoe we de rondleiding het prettigst kunnen maken voor jouw leerlingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch te overleggen. We zijn te bereiken op 020-7582360.

Informatie

Duur

1 uur

Prijs

€ 70,- per 10 leerlingen

Aantal leerlingen

Maximaal 20 leerlingen tegelijk

Aantal begeleiders

Neem per 10 leerlingen één begeleider mee. Bij boeking stemmen we het definitieve aantal altijd met je af. Toegang voor begeleiders is gratis

Voor wie

Groep 5 t/m 8 van het speciaal basis onderwijs en voor alle groepen uit het speciaal voortgezet onderwijs

Nederlandse Gebarentaal

De rondleiding kan in Nederlandse Gebarentaal geboekt worden. Onze dove museumdocenten zijn opgeleid via het project Musea in Gebaren

Boek programma

Boek minimaal vier weken voor de gewenste datum.
Neem voor vragen contact op met educatie@eyefilm.nl

Direct boeken
Activiteiten voor kinderen in Eye