Skip to content

Speciaal onderwijs

We bieden verschillende activiteiten voor het speciaal basis- en voortgezet onderwijs, zowel op school als in het museum. Onze museumdocenten hebben ruime ervaring met het speciaal onderwijs, met name cluster 2 en 3. Breng met je klas een bezoek aan Eye voor een filmprogramma in de zaal, een workshop of een rondleiding door onze gespecialiseerde in- en rondleiders. Zo bieden we ook rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal (NGT) aan. Liever een activiteit dichter bij huis? Reserveer dan een bezoek van onze ervaren museumdocent op school. Met films uit onze collectie brengen we het museum naar de leerlingen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Workshops en lessen voor

Speciaal onderwijs

Toon aanbod voor 
Alle niveaus

We kijken graag samen naar de meest passende programma’s voor jouw leerlingen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om programma’s uit het basisonderwijs aan te passen voor VSO-leerlingen. Onze museumdocenten hebben ruime ervaring met het speciaal onderwijs, met name cluster 2 en 3.

© Nadine Maas
© Nadine Maas

Mocht je ons willen bezoeken, neem gerust contact met ons op: educatie@eyefilm.nl of 020-7582360. We bieden ook vrijblijvend advies over filmeducatie.

“Ons bezoek was een groot succes, de leerlingen waren erg enthousiast. Ik vond de aandacht en interactie boven verwachting, goed dat we voor beide uren tolken hadden (…) jullie aanbod is heel passend.”

Nico Kortland, Kentalis Signis