Skip to content

Catering

We werken nauw samen met topleveranciers. Onze vaste cateringpartners zijn Select Catering voor grote groepen en Eye Banqueting voor kleinere groepen. Zij denken graag met je mee over de optimale opzet en uitvoering om je gasten te verwennen met ruime mogelijkheden aan catering.

Kleine groepen

Voor groepen onder 100 personen verzorgt Eye Banqueting de culinaire invulling van je bijeenkomst. Dit is een initiatief vanuit onze exclusieve cateraar Select Catering, maar gevestigd in Eye en daardoor goed bekend met ons pand. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld, die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn en in alle besloten ruimtes geserveerd kunnen worden. Bekijk hier de mogelijkheden.

Indien je vragen hebt, helpt de Banqueting Manager je graag verder. Je kunt contact met haar opnemen via +31 20 - 7027 614 of info@eyebanqueting.nl.

Grote groepen

Voor groepen vanaf 100 personen of voor een offerte op maat voor een exclusief evenement heeft Eye een vaste partner in Select Catering. Al meer dan 30 jaar organiseert Select Catering onder andere privé- en bedrijfsevenementen, congressen en galadiners. Bij elk evenement speelt Select Catering in op de wensen van de gasten wat betreft de culinaire invulling, decoratie en service.

Je kunt een op maat gemaakte offerte aanvragen via +31 20 - 6475 888 of info@selectcatering.nl. Bekijk hier de brochure.

Ons eigen restaurant

Bij Eye Bar Restaurant in het midden van het museum kun je lunchen en dineren met panoramisch uitzicht over het IJ. Ook voor een kop koffie of een borrel kun je in het restaurant of op het riante terras aan het water terecht. Zij verzorgen geen catering in de verhuurbare ruimtes. Voor meer informatie of reserveringen kun je een kijkje nemen op de pagina van pagina van Eye Bar Restaurant.

Diner in IJ-Lounge
Diner in IJ-Lounge