We zijn open

We hebben je gemist! Koop je kaartjes voor film en tentoonstelling online. Reserveer ook online voor Eye Bar Restaurant.

Lees meer
Sluit

Catering

We werken nauw samen met topleveranciers. Onze vaste cateringpartners zijn Select Catering voor grote groepen en Eye Banqueting voor kleinere groepen. Zij denken graag met je mee over de optimale opzet en uitvoering om je gasten te verwennen met ruime mogelijkheden aan catering.

Voor groepen onder 100 personen verzorgt Eye Banqueting de culinaire invulling van je bijeenkomst. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld, die gemakkelijk te combineren zijn. Op de website van Eye Banqueting kun je een kostenindicatie krijgen en een aanvraag indienen.

Voor groepen groter dan 100 personen of voor een offerte op maat voor een exclusief evenement heeft Eye een vaste partner in Select Catering. Al meer dan 30 jaar organiseert Select Catering onder andere privé- en bedrijfsevenementen, congressen en galadiners. Bij elk evenement speelt Select Catering in op de wensen van de gasten wat betreft de culinaire invulling, decoratie en service. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van Select Catering.

Bij Eye Bar Restaurant in het midden van het museum kun je lunchen en dineren met panoramisch uitzicht over het IJ. Ook voor een kop koffie of een borrel kun je in het restaurant of op het riante terras aan het water terecht. Voor meer informatie of reserveringen kun je een kijkje nemen op de pagina van EBR.