Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten. Terras Eye Bar Restaurant en Eye Shop zijn wél geopend.

Lees meer
Sluit

Catering

We werken nauw samen met topleveranciers. Onze vaste cateringpartners zijn Select Catering voor grote groepen en Eye Banqueting voor kleinere groepen. Zij denken graag met je mee over de optimale opzet en uitvoering om je gasten te verwennen met ruime mogelijkheden aan catering.

Eye Banqueting

Voor groepen onder 100 personen verzorgt Eye Banqueting de culinaire invulling van je bijeenkomst. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld, die gemakkelijk te combineren zijn.

Zicht van buitenaf op het terras van Eye bar-restaurant

Op de website van Eye Banqueting kun je een kostenindicatie krijgen en een aanvraag indienen. Mocht je vragen hebben over de arrangementen, dan kun je direct contact opnemen via info@eyebanqueting.nl of 020-7027614.

Naar Eye Banqueting

Select Catering

Voor groepen groter dan 100 personen of voor een offerte op maat voor een exclusief evenement heeft Eye een vaste partner in Select Catering. Al meer dan 30 jaar organiseert Select Catering onder andere privé- en bedrijfsevenementen, congressen en galadiners. Bij elk evenement speelt Select Catering in op de wensen van de gasten wat betreft de culinaire invulling, decoratie en service.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar info@selectcatering.nl of 020-6475888.

Naar Select Catering

Eye bar-restaurant

Bij Eye bar-restaurant in het midden van het museum kun je lunchen en dineren met panoramisch uitzicht over het IJ. Ook voor een kop koffie of een borrel kun je in het restaurant of op het riante terras aan het water terecht.

Foto van Eye Bar Restaurant

Voor informatie of reserveringen kun je contact opnemen met Eye bar-restaurant via info@eyebarrestaurant.nl of 020-5891402.

Naar Eye bar-restaurant