Welkom in Eye!

Vanaf 25 september zijn we toegankelijk met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) en geldig ID (14+).

Meer informatie
Sluit

Sales & Events nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van de afdeling Sales & Events. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je onderaan de pagina aan voor de nieuwsbrief.

Danique Baaij (Eye Banqueting)
Danique Baaij (Eye Banqueting)

Nieuwe Banqueting Manager

We heten Danique Baaij welkom als Eye Banqueting Manager. Zij is verantwoordelijk voor de culinaire invulling voor alle evenementen tot 100 personen. Alle arrangementen van Eye Banqueting zijn vernieuwd, en Danique kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan.

Bekijk de nieuwe Eye Banqueting arrangementen

Neem contact op

Je kunt Danique bereiken via info@eyebanqueting.nl of 020-7027614.

Meer informatie

Eye’m Flexible verlengd

Wil je iets voor het najaar boeken? Goed nieuws: onze Eye’m Flexible boekingsvoorwaarden zijn verlengd en gelden voor alle nieuwe boekingen tot 31 december 2021. Je kunt dus nog steeds met een gerust hart boeken. Twijfel je over wat er nu wel of niet mogelijk is? Bel of mail ons, we beantwoorden al jouw vragen.

Download de boekingsvoorwaarden
Koningin Máxima bezoekt Eye (juni 2021) (© Hans Boddeke)
Koningin Máxima bezoekt Eye (© Hans Boddeke)

Koningin Máxima bij Eye

Donderdag 24 juni bezocht Hare Majesteit Koningin Máxima Eye. De koningin sprak in het Collectiecentrum met beheerders van de collectie en restauratoren. In het museumgebouw werden zij en burgemeester Femke Halsema getrakteerd op een presentatie over alle activiteiten van Eye, en gaf Máxima het startschot voor Eye on Screens. De afdeling Sales & Events heeft het bezoek mede georganiseerd, voorbereid en begeleid.

Lees meer over het koninklijke bezoek