Welkom in Eye!

Vanaf 25 september zijn we toegankelijk met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) en geldig ID (14+).

Meer informatie
Sluit

Premières en testviewings

Als gastvrij ‘huis voor de film in Nederland’ en promotor van filmcultuur is Eye voor de filmsector een permanent platform voor netwerkbijeenkomsten, workshops, debatten, festivals en feestelijke premières.

We rollen graag de rode loper uit voor jouw feestelijke première. Ontvang je gasten met glaasje bubbels en neem daarna plaats in de luxe bioscoopstoelen om te genieten van de vertoning op het grote doek. Er is plek voor ruim 300 genodigden.

Onze filmzalen zijn ’s ochtends vroeg ook beschikbaar voor testviewings.

Feestelijke aankleding voor première
Feestelijke aankleding voor première
Q&A in de filmzaal
Q&A in de filmzaal

In onze grootste zaal Cinema 1 geniet je van de film in de allerbeste kwaliteit. Dankzij het filmdoek van maar liefst 14 bij 5,5 meter en het Dolby Surround 7.1 geluidssysteem beleef je de film alsof je er zelf in meespeelt. Na afloop kunnen jullie proosten tijdens een feestelijke borrel in de Foyer.

Een première bij Eye is volledig verzorgd. Je krijgt toegang tot Cinema 1 voor maximaal 135 minuten (1 filmslot) en daarbij één dagdeel de aangrenzende Foyer voor de ontvangst of borrel. Er is technische ondersteuning en een locatiemanager aanwezig. Van tevoren kun je de film bij ons testen.

Voordat de eerste films beginnen kun je doordeweeks in de filmzalen terecht voor een testviewing. Het is mogelijk om de gehele film te bekijken of bepaalde fragmenten. Starttijd is meestal rond 09.15 uur en de beschikbaarheid is afhankelijk van onze eigen programmering. Iedere maandag wordt het programma voor de aanstaande speelweek ingevuld. De speelweken lopen landelijk van donderdag tot en met woensdag. Om die reden kunnen wij testviewings alleen kort van tevoren inplannen.

3D vertoning
3D vertoning