Skip to content

Zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement bij Eye maakt indruk op jouw gasten. Een bezoek aan ons bijzondere gebouw is haast een evenement op zich. Eye laat je anders kijken naar de rijkdom van film in verleden, heden en toekomst. Anders kijken, een open blik, een nieuw perspectief, verdieping en verrijking. Mooie thema’s die aan kunnen sluiten bij het thema van jouw evenement.

Zowel in de filmzalen als in de vergaderruimtes kun je met trots jouw relaties ontvangen. In de filmzalen dragen de comfortabele stoelen en het overweldigende beeld en geluid bij aan de bijzondere ervaring. De multi-inzetbare vergaderruimtes met panoramisch uitzicht zijn even indrukwekkend. Wij zorgen met ons gastvrije team ervoor dat alles perfect voorbereid is en dat iedereen zorgeloos kan genieten.

Aankomst vanaf de aanlegsteiger voor het gebouw
Aankomst vanaf de aanlegsteiger voor het gebouw
Plenair programma in Cinema 1
Plenair programma in Cinema 1

De filmzalen zijn doordeweeks tot 17.00 uur beschikbaar. Voor een programma voor 130 tot 300 personen kun je terecht in Cinema 1 voor het plenaire gedeelte. De grootste filmzaal is perfect voor een congres, seminar, symposium of (product)presentatie. De naastgelegen Foyer is de centrale half open ruimte waar je jouw gasten kunt ontvangen en waar genetwerkt kan worden. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt daarnaast vier besloten ruimtes boeken voor de break-outsessies.

De middelgrote filmzalen (Cinema 2 en 3) en de kleine (Cinema 4) zijn ook perfect voor een zakelijke bijeenkomst. Ook dan kun je een combinatie maken met de vergaderruimtes als je de groep voor verschillende programmaonderdelen wilt opsplitsen.

Wil je de ruimte helemaal naar eigen wens inrichten? De vergaderruimtes Room at the Top, IJ-Lounge en Waterfront kun je in stijl aankleden voor bijvoorbeeld een boekpresentatie, productlancering of een borrel met relaties. Deze ruimtes zijn ook in de avonduren en weekenden beschikbaar.

Congres in Cinema 1
Congres in Cinema 1
Team Sales & Events