Eye Filmmuseum, inclusief terras, is toegankelijk met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) en geldig ID (14+).

Meer informatie
Sluit

Bereikbaarheid

Eye Filmmuseum ligt recht tegenover station Amsterdam Centraal en is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer via station Amsterdam Centraal en de gratis pont. Er zijn betaalde parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

Eye Filmmuseum ligt recht tegenover station Amsterdam Centraal. Bij aankomst op het station neem je de uitgang aan de IJzijde, vanaf daar vertrekken de ponten. Je ziet ons aan de overkant al liggen.

Pont

Neem de pont richting Buiksloterweg (lijn F3). De pont gaat 24 uur per dag, om de paar minuten en is gratis. De pont vaart in ca. drie minuten naar de overkant. Eye bevindt zich op drie minuten lopen links van de aankomst in Amsterdam-Noord.

Bromfiets/scooter

Het museum ligt aan de IJpromenade, dit is een fiets/voetpad waarop brommers en scooters niet zijn toegestaan. Parkeer deze dus voor de brug over het kanaal.

Plan je ov-reis

Stippel je route van tevoren uit via 9292.

Plan je reis

Autoroute en parkeren

Eye is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer via station Amsterdam Centraal en de gratis pont. Kom je toch met de auto? Gebruik Overhoeksplein 1 als navigatiepunt, aan het einde van de Céramiquelaan bevindt zich de parkeergarage van de A'DAM Toren.

Invalidenparkeerplaats

Er zijn twee invalidenparkeerplaatsen in de parkeergarage van de A'DAM Toren. We raden je aan de uitgang 'A'DAM Toren' te nemen bij het verlaten van de parkeergarage, deze heeft een rolstoelvriendelijke automatische buitendeur.

N.b.

Door bouwwerkzaamheden kan de omgeving van de parkeergarage tijdelijk minder goed bereikbaar zijn. Let goed op de bewegwijzering, zodat je niet onnodig omloopt of omrijdt. Bekijk voor je van huis vertrekt werkzaamheden op je route.