Welkom in Eye! We zijn toegankelijk met een geldige QR-code (13+) en geldig ID (14+).

Meer informatie
Sluit
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2021
© Almicheal Fraay

Taartrovers Film Festival 2021

10 — 16 juli 2021

Taartrovers Film Festival 2021
© Almicheal Fraay

Het verbindende thema ‘Op Pad’ loopt als rode draad door de filmprogrammering en alle installaties. Onderweg kom je van alles tegen, namelijk nieuwe dingen om nader te onderzoeken. Zo ontdek je spelenderwijs de wereld om je heen en beweeg je niet alleen zelf, maar beweegt alles met je mee.

Het Taartrovers Film Festival komt naar Eye, speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar. Je gaat er niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Taartrovers Film Festival 2021
© Almicheal Fraay
Taartrovers Film Festival 2021
© Milica Pjevac

Bij Taartrovers zie je korte films. Er zijn filmprogramma’s voor peuters en kleuters maar ook voor kinderen van zeven. Er is animatie, live action en documentaire. Na afloop van het filmprogramma bezoek je de Speeltuin van de Verbeelding. Ga je lichtje achterna en ontdek hoe de vormen veranderen als je beweegt. Fabriceer een flipperkast en laat de knikkers rollen en tollen, breng auto’s in beweging met stop motion en ga hink stap sprong van de ene installatie naar de volgende. Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding.

Kaartje met Stadspas

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd.

De tickets zijn op te halen aan de kassa van Eye vanaf 15 minuten voor aanvang van de film. Vergeet niet de stadspas mee te nemen naar Eye, deze moet gescand worden. De actie is geldig voor één film naar keuze gedurende het hele festival. Begeleiders zonder Stadspas moeten een regulier kaartje kopen voor € 9,-. Deze actie geldt alleen voor Stadspashouders met een groene stip.

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.