Skip to content

Generation Eye

Onstilbare creatieve honger? Generation Eye is inspireren en geïnspireerd worden. We bieden je cross-overs van verschillende kunstvormen waarbij film altijd het vertrekpunt is. Verwacht wilde ideeën, prikkelende talks, voorpremières, vernieuwende muziek, een nieuw netwerk en rauw filmtalent. En, uiteraard, drinks met uitzicht op het IJ.

Beeldmerk Generation Eye
© Toto Blaauw

Exclusief voor Generation Eye-leden bieden we zo’n tien specials per jaar. Je ziet het beste van Eye doordat we je uitnodigen voor onze eigen selecties van een waanzinnige film, met daaraan áltijd iets extra’s gekoppeld. Denk aan interessante sprekers of optredens. Ook onderdeel van deze specials zijn meerdere borrels per jaar waar je kennis maakt met andere jonge professionals, makers, cultuurliefhebbers en ondernemers. Praat over film, ontmoet andere creatives of drink ‘gewoon’ een drankje met gelijkgestemden onder het genot van het magistrale uitzicht.

Ook krijg je als lid van Generation Eye toegang tot het Eye Filmbal: hét jaarlijkse besloten filmgala in Eye waar acteurs, regisseurs, distributeurs, producenten en Eye’s grootste (zakelijke) vrienden samenkomen.

Met jouw bijdrage aan Eye ondersteun je overigens het programma Badlands: een programma met en door opkomende filmmakers die op het punt staan door te breken en dat op hún manier willen doen.

Eerst kennismaken? We nodigen je graag eenmalig uit om de club te ontmoeten, daarna hopen we natuurlijk dat je lid wordt! Laat via vrienden@eyefilm.nl weten dat je interesse hebt, dan maken we een afspraak.

Meld je aan

Join the club voor € 20 per maand! Je lidmaatschap is maandelijks voor de 1e van de maand opzegbaar via vrienden@eyefilm.nl.

Word direct lid

Programma

Maart

Exclusieve rondleiding door de tentoonstelling Tastbare Futiliteit en live performance van Guido van der Werve in de Arena.

April

Filmbal

Heb je vragen?

Neem contact op met Jan-Willem van Beek (06 15 69 71 47).

Foto van Exposed event
Eye on Sound: live muziek in Eye's arena
Beeldmerk Generation Eye
© Toto Blaauw