Skip to content
NLEN
Bohemestill1

Bohème, La

Luigi Comencini / FR, IT, 1987 / 106 min.

Live streaming van Puccini’s publiekstrekker in een sterbezetting. In de legendarische regie van John Copley hebben de grootste operasterren ruim veertig jaar lang deze tragische liefdesgeschiedenis uitgebeeld. Bij het afscheid van deze productie zingt niemand minder dan Anna Netrebko de rol van het naaistertje Mimì en Joseph Calleja is de dichter Rodolfo. In Amsterdam exclusief te zien in EYE.

La boheme concept image 0

In februari 1974 presenteerde The Royal Opera een nieuwe productie van deze opera die uitgroeide tot een van de grootste successen van het theater in Covent Garden. In de veertig jaar die volgden hebben de talloze operasterren in deze enscenering geschitterd, maar de basis voor het succes vormden toch de toneelbeelden van Julia Trevelyan Oman en de regie van John Copley. Samen zorgden zij voor onvergetelijke momenten, keer op keer stroomden de zalen vol.

Aan het definitieve afscheid van deze legendarische Londense productie zullen de twee grootste vertolkers van dit moment meewerken. Onder leiding van dirigent Dan Ettinger zingt de tenor Jospeh Calleja de rol van Rodolfo en zijn Mimì is niemand minder dan de sopraan Anna Netrebko, die in deze rol onder andere tijdens de Salzburger Festspiele 2012 het publiek tot tranen toe wist te ontroeren.Gaat u heerlijk ontspannen zitten in een comfortabele bioscoopstoel en geniet alsof u op de beste plaatsen van Covent Garden zit. En dat voor slechts € 22,50 per persoon, inclusief een glas prosecco in de pauze.

Details

Regisseur

Luigi Comencini

Productiejaar

1987

Productieland(en)

FR, IT

Originele titel

Bohème, La

Lengte

106 min.

Drager

35mm

Bohemestill2
Bohemestill3
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.