NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Koong Flap Flap

Buiten spelen

Taartrovers Film Festival 2021

Min Sung-Ah is een jonge Koreaanse animator, die in rijke geïllustreerde animaties een prachtige voelbare sfeer weet te creëren. 5+

poster Taartrovers Film Festival 2021

De Koreaanse filmmaker Min Sung-Ah neemt je in haar films mee naar buiten, naar van die warme landerige dagen, waarop niks lijkt te gebeuren. Maar dan, als je je echt begint te vervelen, zie je ineens van alles. Kleine dieren in de lucht, beestjes onder water, een verdwenen koe: de natuur verandert in een spannende plek. Uiteindelijk keert gelukkig de rust weer terug, de saaie rust waarin niks lijkt te gebeuren….

Wij voelen bij de verhalende illustratieve films van Min Sung-Ah een verwantschap met de wereld van Astrid Lindgren, maar dan net even anders. Prachtig!

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma en aansluitend tot de Speeltuin van de Verbeelding.

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd. Lees meer op de festivalpagina.

Dit is onderdeel van

Details

Lengte

35 min.

Taal

geen dialoog

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2021

Het Taartrovers Film Festival komt naar Eye, speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar. Je gaat er niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2021

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.