NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Casper en emma maken theater st 1 jpg sd high 0

Casper & Emma maken theater

Arne Naess, Aurora Gossé / NO, 2017 / 81 min.

Ook dit jaar is het weer tijd om geld in te zamelen voor een goed doel, en Casper en Emma hebben een idee. Ze gaan naar een theaterstuk met poppen in de hoofdrol, waardoor ze helemaal enthousiast raken. Ze willen met de kinderen van een kleuterschool zelf een stuk maken om geld in te zamelen voor een weeshuis in India.

Casper en emma maken theater ps 1 jpg sd high

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma geld in. Ze praten in de klas over een weeshuis in India: de kinderen daar hebben geen elektriciteit – hoe kunnen ze hen helpen?

Casper en Emma gaan naar een theatervoorstelling met poppen en raken enthousiast. Nu willen ze met hun klasgenoten een toneelstuk maken. Het geld van de verkochte kaartjes sturen ze naar het weeshuis – zal het lukken om genoeg mensen binnen te krijgen?

onafscheidelijke knuffels

Casper & Emma gaan naar het theater is de nieuwste aflevering van deze lieve Noorse jeugdserie onder regie van Arne Lindtner Næss, naar de boeken van Tor Åge Bringsværd. Casper en Emma zijn vijf jaar, heel nieuwsgierig en bijna altijd in gezelschap van hun onafscheidelijke knuffels Mevrouw Konijn en Welpje.

Details

Regisseur

Arne Naess, Aurora Gossé

Productiejaar

2017

Productieland(en)

NO

Originele titel

Karsten og Petra lager teater

Lengte

81 min.

Taal

Nederlands

Drager

DCP

Casper en emma maken theater st 2 jpg sd high
Casper en emma maken theater st 3 jpg sd high