Skip to content
NLEN
Casper1

Casper & Emma (Nederlandse titel)

Arne Naess / NO, 2013 / 74 min.

Een beste vriend is het leukste wat er is, leert deze hartveroverende kleuterfilm. Een warme en fantasierijke film voor de jonge kijkers.

Casperposterlowres

Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maar haar moeder vindt dat ze nog niet groot genoeg is om voor een hond te zorgen. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa meteen mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien. Ze is erg verdrietig. Als ze dan eindelijk jarig is krijgt ze niet één grote verrassing maar twee!

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is! (Geschikt voor 4+)

Details

Regisseur

Arne Naess

Productiejaar

2013

Productieland(en)

NO

Originele titel

Casper & Emma (Nederlandse titel)

Lengte

74 min.

Drager

DCP - encrypted

Casper2
Casper3
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.