Skip to content
NLEN
still uit Een lynx in de stad (Nina Bisiarina, FR 2019)

Cinemini: In de sneeuw

Cinemini: In de sneeuw

Voor de allerkleinsten vertoont Eye deze maand in de Cinemini-zaal een programma vol met sneeuw. Een lynx verruilt het bos voor de winterse stad, een zwerfhondje is op zoek naar een baasje en een want biedt plaats aan vele dieren om zich warm te houden in de koude nacht.

poster Cinemini

Programma:

Programma

 • still uit Een lynx in de stad (Nina Bisiarina, FR 2019)

  Een lynx in de stad (Nina Bisiarina, FR 2019)

  Een nieuwsgierige lynx loopt het bos uit, aangetrokken door de lichten van de nabijgelegen stad. Daar vermaakt hij zich prima tot hij midden op een parkeerplaats in slaap valt. In de vroege ochtend vinden de lokale bewoners tot hun verbazing dit vreemde dier bedekt met sneeuw.

 • still uit Lucky Ticket (Svetlana Andrianova, RU 2019)

  Lucky Ticket (Svetlana Andrianova, RU 2019)

  De grote stad is volgepakt met auto's en haastige mensen. Niemand geeft om een zwerfhond. Maar wat een geluk! Onder deze wijdverbreide onverschilligheid blijkt zich een vriendelijke persoon te bevinden. En nu heeft de hond een bazinnetje en heeft het meisje een goede vriend.

 • still uit La moufle (The Mitten) (Clementine Robach, FR 2014)

  La moufle (Clementine Robach, FR 2014)

  Het sneeuwt. Lily en haar opa maken een vogelhuisje om de vogels de winter door te helpen. Maar Lily vraagt zich af waar de andere dieren onderdak kunnen vinden in de tuin. Daarom legt Lily een van haar warme wanten onder de boom waar het vogelhuisje hangt.

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2023

Lengte

60 min.

Productieland(en)

NL

Onderdeel van

Cinemini

Kinderen van 2 tot 6 jaar beleven hun eerste bioscoopbezoek in de mooiste en intiemste filmzaal van Eye. Elke zondagochtend opent de Cinemini-zaal speciaal voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders, waar de kinderen getrakteerd worden op film en spel in een lichtlandschap.

Lees meer
campagnebeeld Cinemini
still uit Lucky Ticket (Svetlana Andrianova, RU 2019)
still uit La moufle (The Mitten) (Clementine Robach, FR 2014)
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.