NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Droomwolken

Droomwolken

Droomwolken

Taartrovers Film Festival 2021

In vier films uit verschillende landen, van Iran tot Tsjechië, onderzoeken we de tijd die altijd verder gaat. 4+

poster Taartrovers Film Festival 2021

Droomwolken belicht de tijd tussen wakker, slapen en ontwaken. In vier films uit verschillende landen, onderzoeken we de tijd die altijd verder gaat, met dag en nacht, wolken en schaapjes, en de belangrijke maar ook vermoeiende rol van wekkers. Droomwolken neemt kinderen mee in fantastische verhalen en beelden en beziet deze vanuit speelse invalshoeken. Zo keek je nog niet eerder naar dagelijkse rituelen als slapen en wakker worden, naar de wolken in de lucht en naar de schaduwen in je kamer.

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma en aansluitend tot de Speeltuin van de Verbeelding.

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd. Lees meer op de festivalpagina.

Dit is onderdeel van

Details

Lengte

33 min.

Taal

Nederlands

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2021

Het Taartrovers Film Festival komt naar Eye, speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar. Je gaat er niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2021

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.