Skip to content
NLEN
Godwashere magazine

Keep an Eye - God was Here!

Raluca Lupaşcu / NL, 2020 / 27 min.

Regie Raluca Lupașcu Productie Rumi Kaul, Pien Maat Cinematography Lidewei Egbers Sound Design Zita Leemans Geluidsopname Suzanne Boekestijn Mixage Burak Öztaș Montage Kim Meuwissen Postproductie Supervisie Rumi Kaul, Siemen VerslootVisual Effects Supervisie Anne à Campo, Jurrian van Vuuren Visual Effects Coördinatie Anne à Campo, Lennart Vulto, Jurrian van Vuuren Visual Effects Artists Golan van der Bend, Lennard Klaaijsen Componist Soykan Soner 

Poster keep an eye filmacademie 2020

Zijn jonge collega Lucian heeft dringend een wonder nodig opdat zijn broer weer beter wordt. Maar Lucian gelooft niet in wonderen, en al helemaal niet in gebeurtenissen van 85 jaar geleden. Een film over een diepreligieus dorp en de worsteling tussen geloof en ongeloof.

Deze film kwam tot stand in samenwerking met AVROTROS.

vooraf commercials van lichting 2020

Aan het einde van het vierde studiejaar maken de studenten één laatste korte oefening; een commercial. Dit jaar kregen zij de opdracht een commercial voor SIRE te maken voor de fictieve campagne Perfectionisme maakt niet alles beter.

De commercialopdracht is voor een mix van Filmacademiestudenten, geïnitieerd door vierdejaars cinematography studenten. De studenten ontwikkelen en produceren een commercial op basis van een briefing die is opgesteld door deskundigen uit de commercialberoepspraktijk. Bij het lesprogramma en de coaching zijn veel vakmensen betrokken en het hele ontwikkel – en maakproces wordt uitvoerig en zorgvuldig begeleid. In het proces neemt het pitchen van het idee en het schrijven van treatment een cruciale plaats in.

De commercials van Lichting 2020 zijn gedraaid tijdens de coronatijd, op anderhalve meter afstand. Dit maakt deze opdracht een extra uitdagende, maar heel nuttige oefening voor de toekomstige werkpraktijk.

Deze commercials zijn gerealiseerd dankzij de steun van Stichting Tick, Camalot, Captcha! en HagheFilm.

Details

Regisseur

Raluca Lupaşcu

Productiejaar

2020

Productieland(en)

NL

Originele titel

God was Here!

Lengte

27 min.

Taal

Roemeens

Drager

DCP

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.