NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

The little Bird and the Bees01

Kleine Vogel

Taartrovers Film Festival 2021

De heldere en beeldende animatiestijl van de Zwitserse illustrator en animator Lena von Döhren, is prachtig in detail. Soms is het spannend, om vervolgens opgelucht te lachen. 2+

poster Taartrovers Film Festival 2021

Kleine Vogel woont in het bos en zorgt met aandacht voor de blaadjes aan de bomen. In vier korte films zien we Kleine Vogel scharrelen in de boom, over de grond, door de lucht en in het water. Met sterk gevoel voor beeld, humor en eenvoud, leven we mee met Kleine Vogel en de andere dieren in het bos. Al is het soms best spannend, we kunnen gelukkig ook vaak lachen om die enge maar ook onhandige rode vos.

Kleine Vogel is een slapstick in animatie met veel oog voor detail, een filmjuweeltje voor iedereen.

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma en aansluitend tot de Speeltuin van de Verbeelding.

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd. Lees meer op de festivalpagina.

Dit is onderdeel van

Details

Lengte

21 min.

Taal

geen dialoog

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2021

Het Taartrovers Film Festival komt naar Eye, speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar. Je gaat er niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2021

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.