NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Safirah Dijkstra, Jeltje Hillen & Sacha Gertsik

KLIKS

KLIKS

Je bent een nieuwe maker en je hebt een geniaal idee voor een filmproject. Waar te beginnen? Tijdens Badlands organiseert De Klik tien coachsessies om wilde plannen van nieuw talent handen en voeten te geven. Meld je aan!

poster Badlands, illustratie © Isa Grütter

Hoe zorg je ervoor dat je film ook daadwerkelijk gemaakt én gezien wordt?

De Klik helpt beginnend talent van een goed plan een film te maken die zijn weg vindt naar het publiek. Denk aan zaken als matchmaking, financiering en scenario-ontwikkeling, kortom alles wat nodig is om een goed idee levensvatbaar te maken.

Speciaal voor Badlands, het programma van en over nieuw Nederlands filmtalent, faciliteert De Klik tien meetings (KLIKS) van een half uur waarin live & hardop met je wordt meegedacht over wat je zou willen maken en hoe je toegang krijgt tot de film- en tv-wereld.

Aanmelden

Heb je een plan voor een film (lang, kort, docu, videoclip, animatie etc.) en wil je graag van gedachten wisselen? Meld je aan en noem je belangrijkste vraag, dan gaat het team van De Klik naar aanleiding hiervan met jou in gesprek over hoe een volgende stap met jouw film te zetten.

De Klik wordt gerund door Sacha Gertsik, Jeltje Hillen en Safirah Dijkstra en is ontstaan vanuit De Ontmoeting, het financierings- en distributietraject voor korte film.

Meer informatie: https://www.ditisdeklik.nl

Dit is onderdeel van

Details

Onderdeel van

Badlands

Aanstormend filmtalent in Eye, een nieuwe generatie laat van zich horen. Tijdens de Badlands-avonden krijgt nieuw Nederlands filmtalent volop de kans zich te presenteren met debuutfilms, gesprekken en keuzefilms van makers die hen inspireren. De avonden zijn samengesteld door gastcuratoren Lemuël de Graav, Xiang Yu Yeung en Eye-programmeur Ronald Simons.

Lees meer
campagnebeeld Badlands, illustratie © Isa Grütter

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Support Eye en zie meer.