Skip to content
NLEN
Double f for final fantasy alina ozerova 7

Magnify - Magnifying: researchlab Rietveld Academy, VAV - dept of moving image

Researchlab van de Gerrit Rietveld Academie (VAV). De studenten duiken in de EYE-collectie op zoek naar het 'oog', letterlijk en figuurlijk. Ze laten zich daarbij leiden door het thema ‘Magnify – Magnifying’. Met hun camera onderzoeken ze het terrein van de avant-garde, en creëren hun eigen experimentele filmvoorstelling.

Fatherland baha gorkem yalim 6 0

In dit avontuurlijke compilatieprogramma wordt de bril van een grootvader een “wormhole”, een venster op wat we nu zien én wat getoond moet worden. Studenten van VAV van de Gerrit Rietveld Academie duiken in de EYE-collectie op zoek naar het 'oog', letterlijk en figuurlijk. Ze laten zich daarbij leiden door het thema “Magnify – Magnifying” (Vergroten). Met hun camera onderzoeken ze het terrein van de avant-garde, en creëren hun eigen experimentele filmvoorstelling.

De studenten tonen beelden van badpakken, aan zee en aan water, toeristen op een tour achter het IJzeren Gordijn, vakantiegeluiden, glazen, drankjes, waarbij lip-, voet- en vingerafdrukken ons in een soms raadselachtige wereld lokken. Op het filmdoek en daarbuiten kruipen meisjes in huidkleurige catsuits, en laten hun lichaamsdelen zien, ingezoomd en uitgezoomd. Het oog beweegt, tuurt in het donker, naar wat komt: filmpixels die proberen om ons te ontroeren.

Details

Hulleman berber humalda 5
The absolute truth yasmina ghalmi mews 3
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.