NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Zirna berni 03 photo EVALDS LACIS

Met de poppen spelen

Taartrovers Film Festival 2021

Piccolo en Saxo is een klassieke muzikale Nederlandse poppenanimatiefilm uit 1958. Erwtjes is een nieuwe handgemaakte poppenanimatie uit Litouwen. 4+

poster Taartrovers Film Festival 2021

In dit programma komen poppen tot leven in een prachtige, muzikale poppenanimatiefilm uit 1958 én een gloednieuwe stop motion film uit 2020. Beide films zijn gemaakt met enorme toewijding en draaien om poppen die tot leven komen en je meenemen op een spannende, vrolijke en mooie reis.

Het muzikale sprookje Piccolo en Saxo uit Joop Geesink’s Dollywood is een klassieker, een wandelende roadmovie waarin alle instrumentenfamilies uit een orkest elkaar bezoeken en elkaars geluiden leren kennen. Dat gaat natuurlijk met knetterveel muziek gepaard, dus zet niet alleen je ogen, maar ook je oren open. In de poppenfilm Erwtjes uit Letland reis je mee met acht kleine erwtjes, die uit hun veilige peul rollen en onderweg de schoonheid en gevaren van de natuur tegenkomen.

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma en aansluitend tot de Speeltuin van de Verbeelding.

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd. Lees meer op de festivalpagina.

Dit is onderdeel van

Details

Lengte

30 min.

Taal

Nederlands

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2021

Het Taartrovers Film Festival komt naar Eye, speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar. Je gaat er niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2021

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.