Skip to content
NLEN
Still Only Lovers Left Alive

Only Lovers Left Alive

Jim Jarmusch / DE, GB, FR, GR, US, CY, 2013 / 123 min.

Vampieren Adam en Eve zijn al eeuwen samen. Maar de teleurstelling in de moderne mens zet hun vertrouwen in elkaar, de liefde en de toekomst op de proef.

Poster Only Lovers Left Alive

Adam is ontzettend teleurgesteld in de moderne mens en leidt daarom een teruggetrokken bestaan. Als hij wordt herenigd met zijn grote liefde Eve, leeft hij weer helemaal als vanouds op. Maar de relatie van het vampierenkoppel wordt zwaar geteisterd door de moderne ontwikkelingen. In de wereld van de 21ste eeuw is het immers niet geaccepteerd om zomaar in de nek van een vreemde te bijten.

Vers bloed

Maar om te overleven hebben ze wel vers bloed nodig, het liefst van iemand die puur is en niet besmet door ‘moderne’ ziektes. Het bezoek van het rebelse zusje van Eve doet nog een duit in het zakje. Weten ze te overleven terwijl de moderne wereld om hen heen langzaamaan weg lijkt te kwijnen?

Een eigentijdse en onverwachtse vampierenfilm van de eigenzinnige Amerikaanse regisseur Jim Jarmusch, met een sterrencast van Tilda Swinton (The Personal History of David Copperfield, A Bigger Splash), Tom Hiddleston (Avengers: Infinity War, Midnight in Paris) en Mia Wasikowska (Blackbird, Alice in Wonderland).

Details

Persons under 9 years must be accompanied by an adultScenes from this movie may cause fearThis movie contains foul language

Regisseur

Jim Jarmusch

Productiejaar

2013

Productieland(en)

DE, GB, FR, GR, US, CY

Originele titel

Only Lovers Left Alive

Lengte

123 min.

Ondertiteling

NLD

Still Only Lovers Left Alive
Still Only Lovers Left Alive
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.