NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Op stap met dirk scheele st 14 jpg sd high

Op stap met Dirk Scheele

Bert Pentraat / NL, 2018 / 60 min.

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes.

Op stap met dirk scheele ps 1 jpg sd low

Maak je op voor een gloednieuw muzikaal avontuur met kinderpopster Dirk Scheele in zijn allereerste bioscoopfilm: Op stap met Dirk Scheele. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Aapie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee.

gloednieuwe liedjes

Dit jaar viert de vrolijke kinderzanger zijn 25-jarig artiestenjubileum. Zing mee met de bekende liedjes van Dirk Scheele en geniet van gloednieuwe liedjes die je niet snel zult vergeten. Dirk maakt van iedere belevenis een muzikaal feestje. Met gastrollen van Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

Details

Regisseur

Bert Pentraat

Productiejaar

2018

Productieland(en)

NL

Originele titel

Op stap met Dirk Scheele

Lengte

60 min.

Taal

Nederlands

Drager

DCP

Op stap met dirk scheele st 1 jpg sd high
Op stap met dirk scheele st 13 jpg sd high