NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Researchlabs 2021 Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute: Everything breaks/ I am sick of taking walks

Verlangen, overheersing, drama, applaus, camera's, flitsen, kreunen, lachen. Overweldigend groot, en ongelooflijk klein. Geprojecteerd door middel van taal en aan het lichaam gegeven. Een Planck-ster is niet stabiel. In mijn gedachten is de hemel heel stil geworden. Open de gebruiksaanwijzing van de Dash AirCrisp Compact Air Fryer voor alle details.

Poster Researchlabs 2021 Piet Zwart Institute
Gebruik een fout in een zin als een werkwoord of een zelfstandig naamwoord. Ik weet nog steeds niet wat ik ermee aan moet. in A mineur, in Cis, of E majeur; stap stap sluit. Aardappel, appel, citroen, walnoot, boerenkoolblad, tomaat, knoflook, clementine, in de oksel van de natuur. Tick Tock! We Are Everywhere And Nowhere All At The Same Time.

Ik heb geen liefdestaal, ik heb hoofdpijn. Wat in een lichaam ligt buiten het computationele, buiten representatie en logica? Nooit meer zul je dit soort licht, lucht en kleur zien. Je hoop doofde uit onder de Noordelijke luchten en dat is te merken. Gefluister in Hagley Woods. Ik wil niet van je dromen, het is niet eerlijk. Ze dwaalden rond en kwamen spoken tegen die rondwaarden in de diepten van de geschiedenis... ALS WE SPELEN, IS DAT DAN NIET WERKELIJK(HEID)?

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2021

Lengte

54 min.

Voertaal

Engels

Onderdeel van

Researchlabs

In 2012 bescheiden begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks eendagsfestival: Best of Researchlabs viert zijn tienjarig bestaan met een optreden van de anarchistische band LUza CULT, de vertoning van de winnende film en nieuw werk van drie eerdere Researchlab-winnaars.

Lees meer
Campagnebeeld Researchlabs 2021