NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Polska Warrior2

Polska Warrior

Camiel Schouwenaar / NL, 2016 / 25 min.

Een onconventionele, ontroerende én grappige film over superhelden en angsten, waarin de echte wereld en in de gamewereld samenkomen. 7+

poster Taartrovers Film Festival 2021

Eryk zit op zwemles. Zijn vader, vroeger zelf zwemkampioen, heeft hoge verwachtingen van zijn zoon. Maar Eryk niet, hij houdt helemaal niet van zwemmen. Hij houdt veel meer van gamen. Daar is hij de grote held, Polska Warrior, en kan hij de hele wereld aan. In het zwembad en zijn echte leven worstelt Eryk met alle verwachtingen die iedereen van hem heeft. Hij ontsnapt door te gamen. Als hij op een gegeven moment niet meer kan ontsnappen, laat hij zien dat hij in het echt ook een held kan zijn.

Een ontroerende, grappige en spannende animatiefilm voor alle kinderen die heel soms een held zijn, en vaak ook niet.

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma en aansluitend tot de Speeltuin van de Verbeelding.

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd. Lees meer op de festivalpagina.

Dit is onderdeel van

Details

Regisseur

Camiel Schouwenaar

Productiejaar

2016

Productieland(en)

NL

Originele titel

Polska Warrior

Lengte

25 min.

Taal

Nederlands

Drager

DCP

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2021

Het Taartrovers Film Festival komt naar Eye, speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar. Je gaat er niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2021

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.