Skip to content
NLEN
Super Smash Bros Melee Game Tournament

Super Smash Bros. Melee: Game Tournament

Kaboom 2023: Super Smash Bros. Melee: Game Tournament

In 2011 verscheen Nintendo's Super Smash Bros. Melee. Al snel werd de game het best verkopende spel op hun Gamecube-console. Meer dan twintig jaar later wordt het spel beschouwd als een van de beste games aller tijden en het inspireert nog dagelijks mensen om een controller op te pakken en gevechten aan te gaan in toernooien om te zien wie de perfecte gepixeleerde krachtpatser is.

poster Kaboom 2023

De Melee-scene is een bloeiende scene in de hedendaagse game-industrie en wij bij Kaboom zijn superblij dat we enkele toppers mogen ontvangen om op ons festival een toernooi te organiseren. Zowel beginnend als ervaren spelers zijn meer dan welkom. Of je nu je tegenstanders wilt zappen met de schattige Pikachu, los wil gaan als Donkey Kong of Princess Peach zelf uit haar kasteel wil laten ontsnappen; er is sowieso een personage dat perfect is voor jou!

Aanmelden voor het tournament is gratis.

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2023

Productieland(en)

NL

Onderdeel van

Kaboom 2023

Noteer 30 maart t/m 2 april in je agenda: dan heb je de kans om je onder te dompelen in de wereld van animatie tijdens Kaboom Animation Festival in Eye! Het festival is t/m 2 april ook online te volgen.

Lees meer
campagnebeeld Kaboom 2023
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.