Skip to content
NLEN
Trippel1

Trippel trappel dierensinterklaas

Paco Vink, Albert 't Hooft / NL, 2013

In deze avontuurlijke en ontroerende familiefilm willen de huisdieren ook Sinterklaas vieren. Fretje de fret en Takkie de wandelende tak vragen zich af waarom zij eigenlijk nooit cadeautjes krijgen met Sinterklaas. Ze zijn toch het hele jaar braaf? Tijd om Sinterklaas ’s op te zoeken voor een goed gesprek! Vrolijke animatiefilm van de Haagse animatiestudio Anikey. (AL)

Trippelposter 0

Fretje, de fret die nooit stil kan zitten, heeft alvast een verlanglijstje gemaakt. En waarom zou je dan niet zelf dat lijstje naar de goedheiligman brengen, al woont die heel ver weg? Fretje, Takkie en Kari de kanarie gaan op weg om de boot van Sinterklaas te vinden en beleven heel wat avonturen. Maar dan is er een gemene rat die hun plannen dwarsboomt… Misschien weet Sinterklaas een oplossing?

Begisch-Nederlandse coproductie van Anikey Studio, Creative Conspiracy en Digital Graphics. Liedjes van Miguel Wiels, muziek van Vidjay Beerepoot (uitgevoerd door het Koninklijk Philharmonisch Orkest van Luik) en met de stemmen van onder andere Georgina Verbaan, Bartho Braat en Kasper van Kooten.

Make-A-Wish

Ga op zondag 16 november om 11.00u voor 2 euro naar de animatiefilm Trippel Trappel Dierensinterklaas. De volledige opbrengst van deze speciale voorstelling gaat naar Make-A-Wish Nederland, die met deze bijdrage nog meer allerliefste wensen van zieke kinderen kunnen vervullen.

Details

Regisseur

Paco Vink, Albert 't Hooft

Productiejaar

2013

Productieland(en)

NL

Originele titel

Trippel trappel dierensinterklaas

0

Drager

DCP - encrypted

Trippel2
Trippel3
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.