NLEN
Eye Filmmuseum

voor alle dagen

in alle talen

Filmstill Voor t Echie

Voor het echie

Taartrovers Film Festival 2021

Een korte docu voor jonge kinderen onderzoekt wat knikkeren met je doet. Twee kunstzinnige films laten je verwonderen en twee grappige animaties brengen alles aan het rollen.  4+

poster Taartrovers Film Festival 2021

In het knikkerprogramma Voor het echie, dompelen we ons onder in de kinderlijke fascinatie voor knikkers. Hoe ze voelen, hoe ze klinken, hoe ze rollen, hoe ze schitteren. Knikkers als kinderschatten. Alle filmgenres bij elkaar in een rond programma! Een documentaire, twee kunstzinnige films en twee grappige animaties waarin alles rolt.

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma en aansluitend tot de Speeltuin van de Verbeelding.

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd. Lees meer op de festivalpagina.

Dit is onderdeel van

Details

Lengte

34 min.

Taal

Nederlands

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2021

Het Taartrovers Film Festival komt naar Eye, speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar. Je gaat er niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2021

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.