Skip to content

Zomervakantie in Eye

Vier de zomer in Eye! Bekijk bijzondere familiefilms, duik in de geschiedenis van film en laat je verrassen door de magie van bewegend beeld.

still uit Knor (Mascha Halberstad, NL/BE 2022)

Tijdens de zomervakantie is er in Eye altijd iets te doen voor kinderen. Iedere dag draait er een familiefilm en er ligt een gratis speurtocht voor je klaar! Lekker genieten van het zonnetje op ons terras, kan natuurlijk ook altijd. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Taartrovers Film Festival 2022 © Almicheal Fraay
© Almicheal Fraay

Taartrovers Film Festival

In de eerste week van de zomervakantie, van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli, strijkt het Taartrovers Film festival neer in Eye voor een week vol plezier en verwondering. Speciaal voor jonge kinderen van twee tot negen jaar.

Lees meer
still uit Small World
still uit Small World

Grachtenfestival: Small World

Ga mee op avontuur met Josh de Muis die zich door de grote wereld beweegt, en steeds wildere avonturen meemaakt. Beluister tijdens deze concertvoorstelling livemuziek van de opkomende componist Camiel Jansen, uitgevoerd door het vermaarde Asko | Schönberg Ensemble.

Bestel een kaartje
still uit Knor (Mascha Halberstad, NL/BE 2022)
still uit Knor (Mascha Halberstad, NL/BE 2022)

Knor (6+)

Eigenlijk had Babs op een hondje gerekend, maar van opa, die speciaal voor haar negende verjaardag uit Amerika is overgekomen, krijgt ze een varkentje: Knor. Is het voor Babs liefde op het eerste gezicht, voor haar ouders ligt dat net even anders. Want tijdens een vrolijk rondedansje in de huiskamer poept Knor de hele boel onder. Binnenkort te zien.

Koop een kaartje
Een jongen en een meisje bestuderen de Eye Explore More puzzle tour
© Martin Hogeboom

Familieprogrammering

Laat je mening horen!

Ben je van plan om naar Eye te komen? Meld je dan thuis alvast aan als Museuminspecteur bij Museumkids. Na afloop van je bezoek mag je vertellen hoe je het bij ons vond. Je wint badges en maakt kans op leuke prijzen. En wij gebruiken jouw tips om het bij ons nóg leuker te maken voor kinderen.

Meld je meteen aan bij Museumkids.nl