Help de MovieZone-series aan de NOT Publieksprijs

13 januari 2015

De MovieZone-series van EYE waren al genomineerd voor de Innovatie Award op de NOT 2015; dé beurs voor onderwijsprofessionals. Behalve de juryprijs wordt dit jaar ook een publieksprijs uitgereikt. Stemmen kan tot en met donderdag 22 januari via het stemformulier. Wij hopen op uw stem!

EYE is met de MovieZone-series opgenomen in de innovatieroute van NOT, de beurs voor onderwijsprofessionals. Docenten kunnen zich gratis aanmelden voor de NOT 2015, dat plaatsvindt van 27 t/m 31 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

MovieZone-series

De prijswinnende online jeugdserie Max & Billy’s Drill Machine Girl en de nieuwe serie Bardo’s Filmgebeuren op het bijbehorende platform biedt leerlingen uit het voortgezet onderwijs de kans om op een interactieve manier de wereld van film te ontdekken en zich hierin zelf verder te ontwikkelen. Uitgangspunt is een entertainende online jeugdserie, waarbij op het platform de gebruiker de mogelijkheid wordt geboden zichzelf voor, tijdens of na het kijken verder te verdiepen. MovieZone brengt het filmverleden, het film maken van nu en de toekomstige filmmakers bij elkaar.

NOT

NOT is dé beurs voor en door onderwijsprofessionals. De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod: ruim 350 exposanten brengen je het nieuwste uit de markt. Multimediale ontwikkelingen, veiligheid, nieuwe relevante software en hoe om te gaan met multitaskende leerlingen en infobesitas… De NOT kent de trends en na één bezoek ben je weer helemaal bij. Docenten kunnen zich gratis aanmelden voor de NOT 2015 via www.eyefilm.nl/not. Bezoek EYE tijdens de beurs in stand 08A082.

innovatie award & route voortgezet onderwijs

Iedere beursdag kun je om 11.30 uur en om 14.30 uur meelopen op de Innovatieroute voor het Voortgezet Onderwijs. Tijdens de route krijg je de meest opvallende innovaties binnen jouw vakgebied te zien, die ook alle ingezonden zijn voor de Innovatie Award 2015. De routes worden begeleid door een hostess en bij iedere innovatie krijg je in een elevatorpitch van één minuut te horen wat het inhoudt en wat er nu zo vernieuwend aan dit product of dienst is.