Hoofdrolspelers aanwezig bij voorpremière The Bridge, seizoen 4

15 december 2017

Hoofdrolspelers Sofia Helin en Thure Lindhardt komen naar EYE voor de speciale voorpremière van de eerste twee afleveringen van de top-crimireeks The Bridge, seizoen 4. Aan elke Saga komt een eind. Op 18 december om 18.30u.

Koop tickets

De top-crimireeks The Bridge begint aan haar laatste seizoen. De Zweeds-Deense tv-serie rond politieagente Saga Norén geldt als een van de grootste tv-successen uit Scandinavië. In dit laatste seizoen gaan zowel Henrik als Saga gebukt onder persoonlijke problemen. Hun speciale vriendschap wordt ernstig op de proef gesteld. Gebeurtenissen uit het verleden steken de kop op en tegen het einde van het seizoen is voor Saga en Henrik niets meer zoals het was.

Ditmaal draait de intrige rond een vrouw die is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, directeur van een migratiebureau in Kopenhagen. Zij blijkt recent te zijn verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord.

Speciale voorpremière met korte inleiding door Sofia Helin (Saga Norén) en Thure Lindhardt (Henrik Sabroe).