Kijk online films van het Nederlands Film Festival op Picl

Brimstone

22 september 2017

Bij alle Picl-theaters, dus ook bij EYE, kun je nu online films uit het programma van het Nederlands Film Festival bekijken, waaronder de Gouden Kalf-nominaties en films uit het Forum van de Regisseurs.

Kijk Picl bij EYE

Picl werkt samen met Het Nederlands Film Festival en biedt dit jaar niet alleen online films aan uit het Forum van de Regisseurs, maar ook de nominaties van de Gouden Kalveren. Natuurlijk is het leuker om naar Utrecht af te reizen en zoveel mogelijk films te zien, maar lukt dat dit jaar niet, dan heeft Picl de next best thing: online een mooie selectie uit het programma bekijken.

Forum van de Regisseurs

Het  competitieprogramma Forum van de regisseurs focust op grensverleggende cinema en biedt een podium aan regisseurs die artistieke risico’s nemen. Het is alweer de derde editie van dit fijne programma en ook dit jaar zijn zes films gelijktijdig op Picl te zien. De films worden geselecteerd door (film)journalisten Dana Linssen (NRC, de Filmkrant) en Jan Pieter Ekker (Het Parool).
Te zien zijn de films Ascent, Broers, Quality Time, Craiglist Allstars, Passage en (zie hiervoor de Gouden Kalf-nominaties) Layla M., de Nederlandse inzending voor de Oscars. Tot 20 oktober zijn de films via Picl beschikbaar.

Gouden Kalf-nominaties

Wie gaan er dit jaar met de Gouden Kalveren naar huis? Oordeel zelf en kijk eerst op Picl de genomineerden van de catergorieen Beste Film, Beste Regie, Beste Acteur en Beste Actrice. De films zijn tot later dit jaar beschikbaar op Picl.
Te zien zijn de films Brimstone, Quality Time, Waldstille, Verdwijnen, Layla M. en Bram Fischer.

De prijs voor al deze films is € 5,99.