Kijk thuis een film met een thuisbezorgde borrelbag van Eye bar-restaurant

5 november 2020

Helaas moeten we de bioscopen van Eye de komende tijd even missen. Niet te veel getreurd, want wij brengen vanaf nu de Eye-ervaring bij je thuis. Je kunt thuis een film kijken die nu zou draaien in Eye, en tijdens de film genieten van een heerlijke, thuisbezorgde borrelbag van Eye bar-restaurant.

Bestel je maaltijd

Dim je lichten, kruip op de bank en geniet van een van de actuele films van Eye. Allemaal onder het genot van heerlijke huisgemaakte snacks van Eye bar-restaurant. Je bestelt via Eye bar-restaurant een borrelbag voor twee personen, en ontvangt de box thuisbezorgd, samen met een voucher om een film te kunnen bekijken.

De films zijn beschikbaar via Picl. Daar log je gemakkelijk in en heb je razendsnel de beste nieuwe films tot je beschikking. Je kan overigens ook een borrelbag zónder film bestellen.

Je  kan vanaf nu óók nog een compleet driegangendiner bij ons bestellen. Onze chefs hebben een heerlijk menu samengesteld. Alles wordt op de dag van levering vers gemaakt en is thuis eenvoudig op te warmen, af te bakken en mooi te serveren. Je kan de gerechten ook los bestellen. Om de film of het diner helemaal af te maken kun je ook een van onze speciaalbieren, wijnen en huisgemaakte limonades bestellen.