MovieZone-series winnen NOT Innovatie Award Voortgezet Onderwijs

27 januari 2015

De MovieZone-series van EYE hebben de Innovatie Award voor het Voortgezet Onderwijs gewonnen op de NOT 2015; dé beurs voor onderwijsprofessionals. De winnende MovieZone-series bestaan uit Max & Billy’s Drill Machine Girl en de nieuwe serie Bardo’s Filmgebeuren op het bijbehorende platform www.serie.moviezone.nl

De prijswinnende online jeugdserie Max & Billy’s Drill Machine Girl en de nieuwe serie Bardo’s Filmgebeuren op het bijbehorende platform www.serie.moviezone.nl biedt leerlingen uit het voortgezet onderwijs de kans om op een interactieve manier de wereld van film te ontdekken en zich hierin zelf verder te ontwikkelen. Uitgangspunt is een entertainende online jeugdserie, waarbij op het platform de gebruiker de mogelijkheid wordt geboden zichzelf voor, tijdens of na het kijken verder te verdiepen. MovieZone brengt het filmverleden, het film maken van nu en de toekomstige filmmakers bij elkaar.

NOT

NOT is dé beurs voor en door onderwijsprofessionals. De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod: ruim 350 exposanten brengen het nieuwste uit de markt: multimediale ontwikkelingen, veiligheid, nieuwe relevante software en hoe om te gaan met multitaskende leerlingen en infobesitas. Iedere beursdag konden deelnemers meelopen op de Innovatieroute voor het Voortgezet Onderwijs, waarin ze de meest opvallende innovaties binnen hun vakgebied te zien kregen.