Premièrefilm Jumbo nu al te zien op Picl

25 maart 2020

Wie uitkeek naar de première van Jumbo kan deze film nu al bekijken op Picl. Jumbo zou in Eye in première gaan, maar dat gaat wegens de sluiting van onze zalen nu niet door. Vanaf 26 maart is de film al wel on demand te zien. In de hoogst originele film wordt Jeanne verliefd op een fantastische machine, de kermisattractie Jumbo. Een excentrieke liefdesrelatie volgt, zinderend als een achtbaanrit en tegelijk schokkend als de botsauto’s.

Jeanne, een verlegen jonge vrouw, werkt 's nachts in een pretpark waar ze graag rondloopt terwijl ze er de gangpaden schoonmaakt. Haar leven fleurt op wanneer het park een nieuwe sensatieattractie krijgt: de fantastische en indrukwekkende Jumbo, die voor haar ogen tot leven komt. Het is liefde op het eerste gezicht.  

regenboog

Jumbo is sterk, en straalt in alle kleuren van de regenboog. Met zijn vele octopus-achtige armen gooit hij Jeanne de lucht in, terwijl hij haar stevig vasthoudt. De machine praat met haar via trillingen en zijn kleurige flitslichten. Jeannes geobjectiveerde liefde voor Jumbo zorgt voor een hoop ongemak: haar rock 'n' roll moeder (Emmanuelle Bercot), normaal gesproken erg open over seks, schaamt zich voor haar dochter. En Marc, de manager van het attractiepark, heeft liever dat Jeanne hém aandacht geeft. 

Picl

Het thuis bekijken van films die in Eye draaien of draaiden is nu nog makkelijker. Op Picl bekijk je een selectie van de nieuwste, prijswinnende films en documentaires gewoon thuis, wanneer jij dat wilt.

Door op de filmpagina op de Picl-button te klikken, kijk je direct de film die je wilt zien. Met één klik kom je op de juiste plek. Log in, betaal en kijk.

Daarnaast kun je op onze overzichtspagina in één oogopslag ons hele filmaanbod zien. Picl werkt eenvoudig via je pc, laptop, tablet of tv. Voor €8,50 heb je 48 uur toegang tot de films; sommige films worden zelfs voor €4,99 aangeboden. Steun Eye door ons bij aanmelding in het keuzemenu te selecteren.