Schrijf je in voor het seminar Teamleiderschap met filmfragmenten

Kevin Costner en Taraji P. Henson in Hidden Figures

19 april 2018

Op 4 juni organiseert Eye in samenwerking met Manfred van Doorn en Rozemarijn Dols een seminar Teamleiderschap & Teamontwikkeling aan de hand van filmfragmenten. Hoe creëer je een hecht team? Hoe verbeter je de samenwerking? En welke soorten leiderschap horen hierbij? Manfred van Doorn en Rozemarijn Dols illustreren dit alles aan de hand van bijzondere, meeslepende en soms hilarische fragmenten uit films en documentaires, zoals Moneyball, The Imitation Game en Hidden Figures.

Het seminar van Manfred van Doorn en Rozemarijn Dols is bedoeld voor leidinggevenden en teamleden van profit en non-profit organisaties die geïnteresseerd zijn in teamontwikkeling en de transformatie naar meer zelfsturing in teams. Van Doorn en Dols zullen ter illustratie veelvuldig gebruikmaken van de kracht van film: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Aan de hand van herkenbare filmfragmenten biedt het seminar een filmische kijk op leiderschap.

Inbegrepen zijn drie maanden toegang tot de online MovieLearning Course, een Questionaire voor meer inzicht in de eigen teamrollen en voorkeursvormen van leiderschap, en het cursusboek ‘Stuur zelf je team!’ (Manfred van Doorn en Rozemarijn Dols).

Voor het gehele programma op 4 juni (13.00-17.00) en aanmelding klik hier