Seminar Vrouwelijk leiderschap, met Rozemarijn Dols

Meryl Streep als leider van The Washington Post

27 januari 2020

Zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag, een event waarbij steeds meer musea en universiteiten aanhaken. Dinsdag 10 maart komt leiderschapstrainer Rozemarijn Dols naar Eye voor een seminar over Vrouwelijk leiderschap, omlijst door een selectie treffende filmfragmenten. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden, voor gereduceerd tarief!

In de politiek, kunst en bedrijfsleven is het aantal sterke, ambitieuze vrouwen groeiende. Relatief is het aantal vrouwen in topposities echter nog altijd (te) laag. Het is een zaak die de aandacht heeft van overheid en instellingen, onderwerp is van felle discussie (quota) én zorgt voor meer bewustzijn van de positie van vrouwen die carrière willen maken.

facetten leiderschap

Om meer te weten te komen over de ‘weg naar de top’ geeft leiderschapstrainer Rozemarijn Dols een seminar over de vele facetten van leiderschap, aan de hand van filmfragmenten over bestaande personen (Angela Merkel, Jacinda Ardern) en heldinnen uit speelfilms en series zoals  The Post, The Crown en Borgen.

Margriet Tiemstra, Voorzitter RvB van Univé Noord-Holland, lid van de RvC bij BNP Paribas Nederland en voormalig lid van de RvT van het Scheepvaartmuseum, neemt ons mee naar de board room en maakt ons deelgenoot van haar ervaringen. Ook maakt ze daarbij gebruik van enkele aansprekende filmfragmenten.

Het seminar is bedoeld voor vrouwen en mannen uit het bedrijfsleven, de politiek, de overheid of de culturele sector die graag kennis en ervaring willen uitwisselen.

Het programma begint om 13.00 en duurt tot 17.15.

nu inschrijven

Ga naar de dagpagina van Eye voor verdere toelichting; hier kun je je ook inschrijven – tot 1 februari geldt een vroegboekkorting.