pers

In deze perssectie vindt beeldmateriaal van tentoonstellingen en filmprogramma's. De perssectie is bedoeld voor journalisten, redacties en theaters/vertoners.

Journalisten die de tentoonstelling of een filmvoorstelling wensen te bezoeken, dienen minimaal 48 uur van te voren een verzoek in te dienen bij Marnix van Wijk, publiciteitsmanager van Eye, door een mail te sturen naar Marixvanwijk@Eyefilm.nl.

In het verzoek moeten worden vermeld naam, email adres, titel en tijdstip van aanvang van de film vertoning en/of tentoonstellingstijdslot. Indien mogelijk ontvangt u een bevestigings mail. Met deze mail kunt u bij de balie van Eye uw ticket ophalen volgens de geldende regels.

 

interviews

Heeft u interesse in een interview met Sandra den Hamer (directeur van Eye) of Jaap Guldemond (hoofd tentoonstellingen), of een andere medewerker van Eye gelieve een mail te sturen naar marnixvanwijk@eyefilm.nl.

voorwaarden

Journalisten van de schrijvende pers, radio, televisie en (pers)fotografen zijn met inachtneming van onderstaande voorwaarden welkom met het oog op journalistieke publicaties en producties over de exposities, films en architectuur van Eye.

  • Pers is welkom op doordeweeksedagen tussen 10.00 – 19.00. Fotograferen zonder flits is toegestaan. Films- en fotoshoots zijn alleen op aanvraag mogelijk.
  • Radio/TV- en fotopers dient zich zes werkdagen van tevoren aan te melden via pers@eyefilm.nl.
  • Schrijvende pers dient zich drie werkdagen vooraf aan te melden. Een kopie van een actuele perskaart met functie-, naam- en adresgegevens of een visitekaartje dient te worden bijgevoegd.
  • Deze regeling is niet van toepassing voor KNF en AICA leden, zij ontvangen op vertoon op hun lidmaatschapskaart aan de kassa een vrijkaart voor de expositie of film.
  • Accreditatie wordt bevestigd per e-mail.
  • Alle journalisten dienen een geldige legitimatie te kunnen overleggen bij hun persbezoek.
  • Bij gebruik van beeldmateriaal zijn de Voorwaarden gebruik beeldmateriaal van toepassing.
  • De Algemene bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing.
  • De afdeling Pers & Publiciteit behoudt zich het recht voor verzoeken tot persbezoek niet te honoreren.

contact pers

Marnix van Wijk
Publiciteitsmanager
pers@eyefilm.nl

020 5891 405
06 27832016