partnerships

Met ruim 750.000 bezoekers per jaar en een zeer uitgebreide collectie aan films is Eye het huis voor de film in Nederland.

Het prachtige gebouw gecombineerd met de verscheidenheid aan exposities, filmprogramma’s, films en educatieve projecten bieden een uniek platform met diverse mogelijkheden om doelstellingen van zakelijke partners te realiseren.

contact

Tamsin Campbell
Corporate Partnerships
tamsincampbell@eyefilm.nl
tel. +31(0)6-19176492

  • Filmbal 2016: powered by ENGIE

  • Panorama: mogelijk gemaakt door de deelnemers van Bank Giro Loterij

Eye behoort tot de top vijf van belangrijkste filminstellingen ter wereld en is uniek in Nederland. Een sponsor- of partnership met Eye biedt de mogelijkheid om uw bedrijf te associëren met een professionele partner. Als partner ondersteunt u Eye in haar culturele en maatschappelijke activiteiten. Daarnaast helpen wij u om uw zakelijke doelstellingen op een creatieve manier vorm te geven en te ondersteunen. Wij staan open voor alle wensen en ideeën,  zijn jong en flexibel en gaan graag in gesprek over een samenwerking die voor beide partijen passend is. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor een unieke culturele samenwerking te bespreken.