relatiegeschenk

Geef je relaties en/of medewerkers een magisch kerstcadeau waarmee ze een jaar lang kunnen genieten van bijzondere events, tentoonstellingen, films en premières.

Eye is hét huis van de film en het enige filmmuseum van Nederland met een unieke collectie van 50.000 films. Gevestigd in het iconische gebouw aan het IJ. Eye toont, entertaint, exposeert, geeft context en laat je anders kijken. Eye bruist!

Als origineel relatiegeschenk bieden we speciaal voor de feestdagen het cadeaulidmaatschap van de Eye Society aan. De Eye Society is een club van filmliefhebbers die Eye een warm hart toedraagt. De Eye Society maakt belangrijk werk mogelijk zoals de restauratie van cultureel erfgoed, de ontwikkeling van tentoonstellingen en educatie-projecten. Met het lidmaatschap ontvang je flinke korting op tickets en in de shop, heb je recht op voorinschrijving bij bijzondere vertoningen en word je uitgenodigd voor openingen, rondleidingen en een speciaal vriendenevent.

voor partners

Met dit originele geschenk laat je ook jouw relaties genieten van een jaar lang bijzondere films, geweldige tentoonstellingen en exclusieve talks, tours en bijeenkomsten. Met plezier bieden we onze partners cadeaulidmaatschappen aan van de Eye Society met een aantrekkelijke korting. Tot 15 november bedragen de kosten van tien lidmaatschappen € 250,- ex btw (i.p.v. € 500,-). De prijs van 100 cadeaulidmaatschappen bedraagt € 2000,- ex btw.

voor nieuwe partners

Een jaar lang lid van onze Business Club Eye Connect, inclusief een aantal cadeaulidmaatschappen voor relaties, en dat voor een mooie prijs. Met deze combinatie maakt Eye het wel heel aantrekkelijk om je te verbinden aan dit iconische museum aan de oever van het IJ. Dit aanbod van het lidmaatschap van Eye Connect (a € 5000,- ex. btw.) geldt tot 15 november 2020 en is inclusief 10 cadeaulidmaatschappen van de Eye Society. Het lidmaatschap loopt dan door t/m 31-12-2021. Verder ontvang je gratis zaalhuur, corporate cards voor onbeperkt film- en tentoonstellingsbezoek, uitnodigingen voor exclusieve events met onze zakelijke partners en korting op overige zaalhuur. Voor meer informatie, neem contact op met Maartje Jansen via maartjejansen@eyefilm.nl