Let op: dit programma-onderdeel ligt in het verleden. Bekijk een actueel overzicht met programma's bij EYE
Amsterdam Spanish Film Festival
Thema

Amsterdam Spanish Film Festival

30 mei t/m 1 juni in Eye

Dit jaar viert het Amsterdam Spanish Film Festival (ASFF) haar vijfjarig jubileum. Met een selectie van de meest originele, interessante en indrukwekkende films laat het festival zien wat de Spaanse cinema het afgelopen jaar te bieden had. Het festival vindt dit jaar plaats in Pathé Tuschinski, Pathé de Munt, Eye en Cinecenter. 

In het speciale double bill programma The Passage of Time brengt het ASFF een eerbetoon aan Isaki Lacuesta door twee van zijn films te vertonen: La leyenda del tiempo (The Legend of Time) en Entre dos aguas (Between Two Waters). La leyenda del tiempo is een mix tussen documentaire en fictie, waarbij het leven van de twee jongens Isra en Cheíto wordt gevolgd; hun verwachtingen, verlangens en ontwikkeling. Met op de (muzikale) achtergrond de grote meesters van de flamenco. In Entre dos aguas zien we de twee jongens weer, maar dan 12 jaar later.

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

over ASFF

Amsterdam Spanish Film Festival is een uniek initiatief dat een breed publiek in Nederland gelegenheid biedt om zich onder te dompelen in een zorgvuldige selectie van Spaanse cinema en Spaanstalige films uit Latijns-Amerika. ASFF wordt georganiseerd en geprogrammeerd door Sin Fin Cinema en biedt de bezoeker niet alleen een overzicht van de nieuwste trends in mainstream Spaanse cinema, maar heeft ook oog voor onafhankelijke, artistieke en experimentele Spaanse en Spaanstalige films.

[bron: ASFF]

Volledig aanbod

Van A tot Z