Let op: dit programma-onderdeel ligt in het verleden. Bekijk een actueel overzicht met programma's bij EYE
Thema

Keep an Eye Filmacademie Festival

22 t/m 30 juni 2018

Het begin van de zomer staat in het teken van opkomend talent. Van 22 t/m 30 juni 2018 presenteren de studenten van de Nederlandse Filmacademie hun afstudeerwerk in Eye. 

De Master of Film Artistic Research Week vindt plaats van 22 t/m 27 juni. De studenten vertonen er de resultaten van hun onderzoek naar film. Van 25 t/m 30 juni vinden de premières en openbare vertoningen plaats van de documentaires, korte speelfilms, games en commercials die gerealiseerd zijn door de bachelorstudenten. Op zondag 24 juni is de MovieZone Talent Day - Keep an Eye Filmacademie Festival.

Ontdek zelf het filmtalent van de toekomst tijdens deze editie. Ook dit jaar wordt het festival mogelijk gemaakt door Keep an Eye Foundation.

kaartverkoop

De kaartverkoop start op dinsdag 12 juni om 12:00 uur.

De voorstellingen van de Master-studenten op 22 t/m 28 juni zijn gratis. Ze zijn af te halen aan de kassa van Eye vanaf 1 dag van tevoren. Max. 4 kaarten p.p. Er kan niet voor gereserveerd worden.

De voorstellingen van de Bachelor-studenten op 28 t/m 30 juni kosten € 5,00 online en € 5,50 aan de kassa. De voorstellingen zijn gratis voor Cinevillepashouders.

Volledig aanbod