Let op: dit programma-onderdeel ligt in het verleden. Bekijk een actueel overzicht met programma's bij EYE
Thema

Spanish Cinema Without Fear

30 mei 2015

Sin Fin Cinema presenteert de eerste editie van het Amsterdam Spanish Film Festival (ASFF), met een zorgvuldig samengestelde selectie van films uit Spanje en Spaanstalig Latijns-Amerika.

ASFF volgt de nieuwe trends in de Spaanse film en legt daarbij de nadruk op de onafhankelijke cinema: veelgeprezen films speciaal samengesteld door Sin Fin Cinema die eerder al lof van critici en publiek ontvingen.

In de speciale programmasectie Spanish Cinema Without Fear zijn Spaanse films te zien die de traditie tarten en de moed hebben om te experimenteren. Ze begeven zich in de periferie van de Spaanse filmindustrie en overschrijden de grenzen van het traditionele verhaal. Zoals Magical Girl, een uitzinnig gestileerde noir-thriller van de Spaanse jonge undergroundfilmer Carlos Vermut, die de Gouden Schelp won op het San Sebastian Film Festival. Deze marathon ‘without fear’ start met Videophilia (And Other Viral Syndromes), winnaar van een Tiger Award op het IFFR van dit jaar. De Peruviaanse directeur JD Molero is bij de voorstelling aanwezig. (Bron: ASFF)

MARATHON: 3 films voor de prijs van 2. Kaartjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de EYE Box Office.

Na afloop van de laatste film biedt Sin Fin Cinema u een glas rode Spaanse wijn aan.

Cineville pas is geldig

Volledig aanbod

Van A tot Z