Skip to content

Vrienden zien meer

Word vriend van Eye en krijg een uniek kijkje achter de schermen tijdens de vriendendag 2022.

still uit Visions d’art 3. La Fée aux étoiles (Pathé Frères, FR 1902)

Word nu vriend en maak kennis met de filmexperts van Eye op de vriendendag 2022. Als vriend van Eye maak je bijzondere restauraties, educatieprojecten en unieke tentoonstellingen mogelijk. Om je te bedanken voor je steun, geven we je een kijkje achter de schermen. Zo nodigen we op zondag 27 maart 2022 alle vrienden uit in Eye. We trakteren je op een bezoek aan de tentoonstelling Tastbare futiliteit van Guido van der Werve en een speeddate met onze collega’s van de Collectie, Educatie, Programmering, Tentoonstellingen, Development en de Directie. Natuurlijk gaan we ook samen naar de film. Word vriend en we sturen je met veel plezier de uitnodiging voor de vriendendag.

Word vriend en draag bij aan het bewaren, restaureren en digitaliseren van films

In de afgelopen decennia heeft Eye een verzameling bijeengebracht die de belangrijkste aspecten van de filmgeschiedenis weerspiegelt (1898 tot nu). Onze collectiespecialisten vinden verloren gewaande films terug, restaureren en digitaliseren de films met het doel de collectie toegankelijk en herbruikbaar te maken voor iedereen. Zo zijn de films te bewonderen in uiteenlopende programma’s zoals Eye Classics en online via de Eye Film Player. De vrienden van Eye maken dit alles mogelijk. Word ook vriend (vanaf € 50 per jaar) en we geven je o.a. een exclusief kijkje achter de schermen in het Collectiecentrum. Sectormanager Collectie - Frank Roumen - neemt je mee door de depots en restauratieateliers en vertelt je alles over het bewaren en restaureren van films.

Exclusieve voordelen

Het membership loopt van januari t/m december, afmelden kan vóór 1 januari. Wil je meer weten? Neem contact op met Annelies Kluiwstra: vrienden@eyefilm.nl of 06-33231306.

Member – € 50 / jaar

korting op tickets
10% korting in de Eye Shop (m.u.v. boeken)
Voorinschrijving bij bijzondere vertoningen
Jaarlijks Vriendenevent
Een rondleiding door onze restauratieateliers en collectie-depots
Toegang tot openingen van tentoonstellingen
Exclusieve tips en interviews via de mail
Een welkomstcadeautje
Persoonlijk contact binnen Eye: Annelies helpt je graag via vrienden@eyefilm.nl

Aanmelden

Member Plus – € 75 / jaar

Wat is er nou leuker dan de wereld van film samen te beleven? Als Member Plus geniet je met twee personen van alle exclusieve extra’s die bij Member beschreven staan. Je kiest per keer wie jouw introducé is, dus je kunt veel vrienden verrassen met een bijzonder bezoek aan Eye.

Al Member? Upgraden kan ook via het aanmeldformulier, of mail naar vrienden@eyefilm.nl.

Aanmelden

Cadeaulidmaatschap

Geef een kijkje achter de schermen cadeau! Het Eye Society membership is hét cadeau voor elke filmfan. Members krijgen een jaar lang toegang tot openingsavonden, exclusieve events en speciale rondleidingen. Je geeft niet alleen een leuk cadeau maar support ook Eye. Het membership stopt automatisch na één jaar.

Cadeau geven
Eye Society bijeenkomst in de Foyer
Eye Society bijeenkomst in de Foyer
gastenbalie voor Eye Society leden tijden een feestelijke opening
gastenbalie voor Eye Society leden tijden een feestelijke opening

Kies je welkomstcadeautje

Om je welkom te heten bij de Eye Society krijg je van ons een cadeautje. Je kunt kiezen tussen een sleutelhanger, een shopper of een flipbook.

Aanmelden

“Als filmmuseum durft Eye de grenzen op te zoeken en biedt het beeldend kunstenaars een podium. Eye is niet alleen museum en bioscoop, maar ook de ideale plek om mensen uit allerlei interessegebieden te verbinden.”

Lih-Lan, Eye Society Member

Eye Society: Like Film Love Eye