Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Koong Flap Flap

Buiten spelen

Taartrovers Film Festival 2021

Min Sung-Ah is een jonge Koreaanse animator, die in rijke geïllustreerde animaties een prachtige voelbare sfeer weet te creëren. 5+

poster Taartrovers Film Festival 2021

De Koreaanse filmmaker Min Sung-Ah neemt je in haar films mee naar buiten, naar van die warme landerige dagen, waarop niks lijkt te gebeuren. Maar dan, als je je echt begint te vervelen, zie je ineens van alles. Kleine dieren in de lucht, beestjes onder water, een verdwenen koe: de natuur verandert in een spannende plek. Uiteindelijk keert gelukkig de rust weer terug, de saaie rust waarin niks lijkt te gebeuren….

Wij voelen bij de verhalende illustratieve films van Min Sung-Ah een verwantschap met de wereld van Astrid Lindgren, maar dan net even anders. Prachtig!

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma en aansluitend tot de Speeltuin van de Verbeelding.

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd. Lees meer op de festivalpagina.

Details

Lengte

35 min.

Taal

geen dialoog

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.

NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 14 oktober 2023 — 7 januari 2024

    Janis Rafa

    Feed me. Cheat me. Eat me.

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op