Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Cinemini: Picknick met taart

Cinemini: Picknick met taart

Cinemini: Picknick met taart

Speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders opent Eye de Cinemini-zaal. Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen er iedere zondag terecht om animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met hun ouders binnen handbereik. Deze maand is er onder meer aandacht voor tekenaar Thé Tjongh-King, wiens verhaal Picknick met taart werd verfilmd. Film (30') met aansluitend spel (30').

poster Cinemini

Wie smult er niet van de prentenboeken van Thé Tjong-King over taarten, rovers en spannende zoektochten? Mascha Halberstad, Tom Van Gestel en Mercedes Marro maakten van deze prachtige boeken een animatieserie in korte afleveringen en een special - de laatste is te zien in het Cinemini-programma.

In Picknick met taart wil Vosje een taart bakken, maar wat blijkt? Alle spullen die hij daarvoor nodig heeft zijn gestolen!

Dit is onderdeel van

Details

Lengte

60 min.

Voertaal

Nederlands

Onderdeel van

Cinemini

Kinderen van 2 tot 6 jaar beleven hun eerste bioscoopbezoek in de mooiste en intiemste filmzaal van Eye. Elke zondagochtend opent de Cinemini-zaal speciaal voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders, waar de kinderen getrakteerd worden op film en spel in een lichtlandschap.

Lees meer
campagnebeeld Cinemini
Cinemini: Picknick met taart
Cinemini Picknick met taart

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.

NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op