Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
still De olifant en de fiets (Le vélo de l'éléphant) (Olesya Shchukina, FR 2014)

Groot en Klein 3+

Taartrovers Film Festival: Klein en groot 3+

Groter dan je kleine broertje maar kleiner dan je buurmeisje, groot genoeg voor de snelle step maar te klein voor de flitsende racefiets. Ben je nu groot of toch nog klein? Of allebei tegelijk? Of soms groot en dan weer klein? Dit programma speelt hiermee.

poster Taartovers Film Festival 2022

Groot en klein, daar heb je als kind vaak mee te maken. Groter dan je kleine broertje maar kleiner dan je buurmeisje, groot genoeg voor de snelle step maar te klein voor de flitsende racefiets. Ben je nu groot of toch nog klein? Of allebei tegelijk? Of soms groot en dan weer klein? Dit programma speelt hiermee. Een grote wolf die stoer doet, maar ook klein is. Een piepklein mannetje dat in een doosje woont, met kleine spulletjes die in zijn kleine huisje groot zijn. Het mannetje en zijn huisje zijn zo klein, dat iedereen ze om ver loopt. Op een goeie dag kan dit kleine mannetje een grote man helpen en andersom, samen zijn ze groot en klein tegelijk. En ken je de olifant? Die om het hoekje woont en altijd de straat schoonmaakt? Die olifant droomt van een fiets. Hij spaart en spaart en spaart, totdat hij de fiets kan kopen, maar dan blijkt de fiets veel te klein te zijn.

Met de films: Grote wolf & kleine wolf, Le Petit Bonhomme de poche en De olifant en de fiets

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2022

Lengte

36 min.

Productieland(en)

NL

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2022

In de eerste week van de zomervakantie, van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli, strijkt het Taartrovers Film Festival neer in Eye voor een week vol plezier en verwondering.

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2022
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar & Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op