Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
still Jippie No More! (Margien Rogaar, NL 2023)

Jippie No More!

Bekijk trailer

Margien Rogaar / NL, 2023 / 95 min.

Feelgoodfilm voor de hele familie, van Margien Rogaar (Lampje). Als Gail, de oudste zus van Jippie, gaat trouwen, komt de familie bij elkaar om de bruiloft voor te bereiden. Jippie wordt verliefd en iedereen heeft zo z’n eigen problemen…

poster Jippie No More! (Margien Rogaar, NL 2023)

Jaap Peter, roepnaam Jippie, zestien jaar oud, verheugt zich op de samenkomst van de hele familie in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken. Intussen wordt Jippie verliefd op Lily, die echter meer oog lijkt te hebben voor Jippies zusje Joe.

Wanneer ook de rest van de familieleden tegen allerlei problemen aanloopt die bij ieder groot gezin horen, lopen de spanningen hoog op. Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt.

Jippie No More is een hartverwarmende familiefilm die jonge kijkers aanmoedigt zichzelf te ontdekken. Regissseur Margien Rogaar (Lampje, Alleen op de wereld) over haar nieuwste: “De film onthult langzaam de verhaallijnen van de verschillende familieleden. Het zijn personages waarin iedereen zich kan herkennen, of je nu 9, 39 of 90 jaar oud bent. Jippie No More is een weerspiegeling van het leven zelf.”

Jippie No More! was geselecteerd als openingsfilm van Cinekid 2023, en won er de de Publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm én de Jeugdjury Award.

Op 10 december vindt in Eye een feestelijke voorpremière met welkomstdrankje plaats. De middag wordt gepresenteerd door Anne Appelo. Aanwezig zijn regisseur Margien Rogaar, scenarist Fiona van Heemstra en een aantal acteurs.

Details

Scenes from this movie may cause fearPersons under 6 years must be accompanied by an adultThis movie contains foul language

Regisseur

Margien Rogaar

Productiejaar

2023

Productieland(en)

NL

Originele titel

Jippie No More!

Lengte

95 min.

Taal

Nederlands

Ondertiteling

ZONDER

Drager

DCP

Toegankelijkheid

Earcatch, Subcatch

Je moet cookies accepteren om dit te kunnen kijken.

still Jippie No More! (Margien Rogaar, NL 2023)
still Jippie No More! (Margien Rogaar, NL 2023)
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar & Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op