Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
still Kabam! (Elisabeth Hesemans, NL 2021)

Kabam! 5+

Elisabeth Hesemans / NL, 2021 / 40 min.

Kabam! is er voor alle kinderen die soms knikkende knieën krijgen, kriebels in hun buik of een bonkend hart. Eigenlijk voor iedereen die wel eens bang is. Bang voor het gat in het zwembad, voor grote mensen die voordringen in de winkel, die gekke broek die je aan moet... wie is er nou eigenlijk nooit bang? Niemand toch?!

poster Taartovers Film Festival 2022

Kabam! is er voor alle kinderen die soms knikkende knieën krijgen, kriebels in hun buik of een bonkend hart. Eigenlijk voor iedereen die wel eens bang is. Bang voor het gat in het zwembad, voor grote mensen die voordringen in de winkel, die gekke broek die je aan moet... wie is er nou eigenlijk nooit bang? Niemand toch?! Alle kinderen in Kabam! overwinnen spelenderwijs en met veel fantasie hun kleine en grote angsten. Speciaal voor Taartrovers is er een bioscoopvoorstelling van vijf afleveringen. Kom kijken en duik in de warme verhalen en de mooie beelden. Leef mee met alle moedige, grappige en slimme kinderen die zich met veel verbeelding uit moeilijke situaties weten te spelen.

Dit is onderdeel van

Details

Regisseur

Elisabeth Hesemans

Productiejaar

2021

Productieland(en)

NL

Originele titel

Kabam!

Lengte

40 min.

Drager

DCP

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2022

In de eerste week van de zomervakantie, van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli, strijkt het Taartrovers Film Festival neer in Eye voor een week vol plezier en verwondering.

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2022
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar & Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op